NL

Nieuws

 • UITVOERINGSPROGRAMMA 2018-2022 Innovatie life sciences & health gepubliceerd

  24 juli 2018

 • Personalized Medicine bij de FDA - 2017 voortgangsrapport

  31 mei 2018

 • Verdieping therapie op maat NWA Route gepubliceerd

  12 april 2018

 • Meer Behandeling-op-Maat!

  01 maart 2018

 • Merck en AstraZeneca executives ondersteunen therapie op maat aanpak

  11 januari 2018

 • Europese (bio)farmaceutische industrie benadrukt belang van therapie-op-maat

  27 november 2017

Janssen-Cilag B.V. wint voorronde in “Health Battle”

vrijdag 14 juni 2013

Janssen-Cilag B.V. heeft de eerste voorronde van de Health Battle in Eindhoven gewonnen. De TU Eindhoven, tevens de gastheer voor dit evenement, zag haar spin-off Emultech B.V. ook doordringen tot de halve finale. De creatieve en praktische uitwerking van de twee VitrOmics teams kon de jury helaas niet voldoende overtuigen.

De twee VitrOmics teams bestonden uit studenten uit Nederland, Afrika en Noord - en Zuid-Amerika met zeer gevarieerde opleidingen in gezondheidszorg, Life Sciences en menswetenschappen. Beide teams wisten VitrOmics’ vraagstelling, kort samengevat “hoe komen haar companion diagnostische testen voor betere therapiekeuze in de oncologie versneld beschikbaar voor de patiënt”, goed te verwoorden. Het eerste team werkte aan de inzet van VitrOmics’ testen bij de ondersteuning van therapiekeuze voor uitbehandelde patiënten. Het tweede team richtte zich op het verbeteren van voorselectie van patiënten bij bestaande en al vergoede therapie met behulp van VitrOmics testen.

Na een tweede ronde op 20 november, met nieuwe teams en nieuwe vraagstellingen, is het bekend welke teams geselecteerd zijn voor de finale in maart 2014. Kijk hier voor verdere informatie over deze activiteit. 

VitrOmics Healthcare Holding B.V. innoveert personalised medicine: www.vitromics.com