NL

Nieuws

 • UITVOERINGSPROGRAMMA 2018-2022 Innovatie life sciences & health gepubliceerd

  24 juli 2018

 • Personalized Medicine bij de FDA - 2017 voortgangsrapport

  31 mei 2018

 • Verdieping therapie op maat NWA Route gepubliceerd

  12 april 2018

 • Meer Behandeling-op-Maat!

  01 maart 2018

 • Merck en AstraZeneca executives ondersteunen therapie op maat aanpak

  11 januari 2018

 • Europese (bio)farmaceutische industrie benadrukt belang van therapie-op-maat

  27 november 2017

VitrOmics organiseert Personalised Medicine thema op DIA-Europe conferentie

maandag 03 maart 2014

Voor het eerst is personalised medicine een thema van het Europese congres van de Drug Information Association (25-27 maart a.s. in Wenen). Vitromics is gevraagd, als expert op dit gebied, de organisatie van dit programma, ongeveer een halve dag, te verzorgen. Met Dr Anna Bucsics, tot voor kort werkzaam bij een Oostenrijkse Instituut vergelijkbaar met het Nederlandse College van Zorgverzekeringen, als co-themaleider heeft dit geleid tot vier sessies over de verschillende aspecten van personalised medicine met zeer ter zake kundige voorzitters en sprekers.

Sessie 1: vertaling van personalised medicine concepten met Dr Michael Zühlsdorf (senior director Oncology, Global Head translational and Biomarker Research, Merck KGaA) als sessievoorzitter.

Sessie 2: van biomarkers naar companion diagnostica met Dr Jens Grueger (Head Global Pricing & Market Access, F. Hoffmann-LaRoche, Division Pharma) als sessievoorzitter.

Sessie 3: gezondheidseconomische aspecten van personalised medicine met Prof Brian Godman (Karolinska Institute, University of Strathclyde en Oswaldo Cruz Foundation) als sessievoorzitter

Sessie 4: maatschappelijk perspectief op personalised medicine met Dr. Sabine Vogel (Hoofd van het farma team van de Oostenrijkse Gezondheids Instituut) als sessievoorzitter.

Klik op deze link voor het programma overzicht met sprekers en presentaties van deze sessie, deze link voor het complete programma van het congres.